VÄLGÖRENHETSDAG I VADSTENA

Välgörenhetsdag i Vadstena

1 september arrangerade stiftelsen tillsammans med familjen Särnehed en välgörenhetsdag till förmån för stiftelsen och Barndiabetesfonden i Vadstena. På eftermiddagen sjöng Tommy Körberg och Helen Sjöholm i underbart vackra Vadstena klosterkyrka. Inför en publik på ca 1100 personer bjöd de på en magiskt stämningsfull konsert.

 

De 300 personer som även köpt biljetter till kvällens middag på Vadstena slott bjöds på konsert av Martin Stenmarck, Natali Felicia, Hanna von Spreti tillsammans med Ellen Lindblad och Daniel Koivunen samt Molly Sandén. det blev en fantastiskt lyckad kväll där vi även auktionerade ut två tavlor föreställande Tommy Körberg och Helen Sjöholm, målade av konstnären Emil Grönholm.

 

Alla inkomster under hela dagen och kvällen går i lika stora delar till stiftelsen och Barndiabetesfonden. De medverkande artisterna skänkte sina gager och alla övriga inblandade arbetade helt utan ersättning. Det var många som var med att göra detta till en dag att minnas!

Vi vill rikta ett stort tack till alla er som gjorde den här dagen möjlig, det var helt fantastiskt!

 

 

 

Lanseringsår

2019

Drivs av

Familjen Bergqvists Insamlingsstiftelse

Region

Sverige

Samarbete

Familjen Särnehed

Utan rangordning vill vi säga tack till

  • Klosterhotellet Vadstena som bjöd på rum och mat till alla medverkande samt den helt fantastiska 3-rätters middagen på slottet
  • Vadstena klosterkyrka
  • Vadstena slott som bjöd på lokaler och en fullkomligt historisk inramning av middagen
  • Möller Group som bjöd på stolar, bord, dukar, glas, porslin och kylskåp
  • Fegge och Matte som såg till att ljud och ljus höll högsta kvalité
  • Alla volontärer som serverade under middagen
  • Familjen Särnehed som har varit fantastiska anordnare av evenemanget

Hela evenemanget inbringade ungefär 800 000 kronor att fördela mellan Familjen Bergqvists Stiftelse och Barndiabetesfonden